SER Consumidor

Escucha SER Consumidor en directo

SER Consumidor

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Els director dels Mossos reconeix "excesos" en l'actuació d'ahir a Tarragona

El director general de la Policia, Manel Prat, ha reconegut a Hoy por Hoy que hi va haver excessos en el comportament d'algun agent ahir a Tarragona. Un menor va haver de rebre 4 punts al cap pels cops dels Mossos

CADENA SER   15-11-2012 - 11:16 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
El menor colpejat pels Mossos ahir a Tarragona

-

Un menor de 13 anys ha resultat ferit i dues dones colpejades quan intentaven protegir-lo. L'adolescent va rebre un cop de porra al cap que li va provocar un bon trau. Al'hospital van haver de cosir-li amb 4 punts de sutura. Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets,però d'entrada asseguren que la porra que duia l'agent va rebotar en xocar contra la motxilla d'un manifestant i va colpejar el cap del menor: "en el transcurs d'una persecució, un agent ha carregat amb la defensa contra un manifestant que havia actuat anteriorment amb violència i, el rebot de la defensa en la motxilla del perseguit, ha tocat el cap d'un menor que estava darrera i fora de la visió de l'agent actuant."

Malgrat tot ha explicat que els Mossos que ahir van participar en aquesta actuació segueixen treballant amb normalitat. El conseller d'Interior, Felip Puig, ha convocat una roda de premsa per aquest matí.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana