La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

POSADA

Lo que hay que oir

POSADA

"La decisión de Rato me parece razonable"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

FGC encara no ha cobrat els 2,7 milions d'euros que Herce i Roig han de retornar

El patrimoni dels ex presidents condemnats per malversació només cobreix la meitat del deute que tenen amb Ferrocarrils de la Generalitat

MÒNICA PEINADO   20-02-2013 - 09:51 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
FGC encara no ha reclamat a Herce i Roig els 2,7 milions que han de retornar a la companyia

Un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat a l'estació de la Plaça Molina- (ACN)

Ja fa 9 mesos de la sentència del Tribunal Suprem que condemnava Antoni Herce i Enric Roig a 4 anys i mig de presó i a retornar a l'empresa 2,7 milions d'euros, però de moment, Ferrocarrils de la Generalitat encara no ha cobrat ni un euro. Tot i això, l'empresa assegura que està actuant de forma diligent per recuperar els diners públics que van ser malversats.

En el cas d'Enric Roig, la companyia explica que ja té una proposta d'acord que es podria signar aviat i en el cas d'Antoni Herce el consell d'administració ha decidit continuar amb l'execució judicial fins aconseguir el màxim rescabalament.

El patrimoni d'Herce i Roig només cobreix el 50 per cent de la quantitat que ha d'ingressar Ferrocarrils de la Generalitat. I és que la sentència contempla que els dos ex presidents han de retornar solidàriament els 2,7 milions d'euros més els interessos.

Les irregularitats es van fer a finals dels anys 90, mentre governava Convergència i Unió i es van denunciar durant el govern del tripartit. Ara torna a ser un govern de CiU el que ha d'executar la sentència.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana