Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

Play Gastro

Proximamente

Play Gastro

Con Carlos G. Cano de 12:00 a 12:35

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Griñán aposta per buscar l'entesa amb el PSC i creu que "ho arreglarà" Rubalcaba

El president del PSOE i de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán, defensa la necessitat de buscar l'entesa entre PSOE i PSC per "recompondre la relació" després de la ruptura de la disciplina de vot al Congrés dels Diputats en les mocions sobre la consulta sobiranista catalana

CADENA SER   28-02-2013 - 09:54 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
José Antonio Griñán, en la SER

José Antonio Griñán, presidente Junta Andalucía y del PSOE, entrevistado en 'Hoy por Hoy'- (CADENA SER)

José Antonio Griñán s'ha mostrat convençut que l'actual conflicte "l'arreglarà" el secretari general del partit, Alfredo Pérez Rubalcaba.

En una entrevista a la cadena Ser, Griñán ha apostat per "recompondre, en comptes de descompondre" la relació entre el PSOE i el PSC.

Això, segons ell, potser pot exigir reformar el pacte entre les dues formacions assolit el 1977, "però sense necessitat d'exagerar les diferències i tractant de comprendre entre tots el que ens uneix" i sense necessitat de "posar gasolina al foc" .

El president andalús ha expressat el seu "ple convenciment" que entre Rubalcaba i el primer secretari del PSC, Pere Navarro, hi ha una excel · lent sintonia que ha de permetre un camí d'entesa i ha rebutjat que les diferències amb el socialisme català hagi debilitat el lideratge de Rubalcaba.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana