Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

DIARIO DE HOY POR HOY

Lo que hay que oir

DIARIO DE HOY POR HOY

"Un emprendedor tiene que saber fracasar"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Griñán aposta per buscar l'entesa amb el PSC i creu que "ho arreglarà" Rubalcaba

El president del PSOE i de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán, defensa la necessitat de buscar l'entesa entre PSOE i PSC per "recompondre la relació" després de la ruptura de la disciplina de vot al Congrés dels Diputats en les mocions sobre la consulta sobiranista catalana

CADENA SER   28-02-2013 - 09:54 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
José Antonio Griñán, en la SER

José Antonio Griñán, presidente Junta Andalucía y del PSOE, entrevistado en 'Hoy por Hoy'- (CADENA SER)

José Antonio Griñán s'ha mostrat convençut que l'actual conflicte "l'arreglarà" el secretari general del partit, Alfredo Pérez Rubalcaba.

En una entrevista a la cadena Ser, Griñán ha apostat per "recompondre, en comptes de descompondre" la relació entre el PSOE i el PSC.

Això, segons ell, potser pot exigir reformar el pacte entre les dues formacions assolit el 1977, "però sense necessitat d'exagerar les diferències i tractant de comprendre entre tots el que ens uneix" i sense necessitat de "posar gasolina al foc" .

El president andalús ha expressat el seu "ple convenciment" que entre Rubalcaba i el primer secretari del PSC, Pere Navarro, hi ha una excel · lent sintonia que ha de permetre un camí d'entesa i ha rebutjat que les diferències amb el socialisme català hagi debilitat el lideratge de Rubalcaba.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana