A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Herrera exigeix a CiU i PP que aclareixin els casos de corrupció

El fantasma dels presumptes casos de corrupció que esquitxen CiU a Catalunya i el PP a Espanya ha fet acte de presència a la campanya electoral. Herrera acusa a Mas i Rajoy de fer mítings on no parlen d'aquestes irregularitats.

PABLO TALLÓN   11-11-2012 - 14:46 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Herrera exigeix a CiU i PP que aclareixin els casos de corrupció abans d'abanderar la transició nacional

Herrera i Mena al costat del lema 'Expulsem la corrupció!'- (ACN)

L'ecosocialista reclama una política amb parets de vidre, transparent, on les agendes dels polítics siguin totalment públiques. Segons el candidat d'Iniciativa, Joan Herrera, si això fos així no hi hagués hagut ni el cas Palau ni el de de les ITVs ni corrupció a la sanitat. Tots ells són escàndols que han esquitxat de ple a Convergència.

Per això, Herrera retreu a Mas que parli de transició nacional sense preocupar-se ni una mica de la corrupció: "Parlem de les màfies com si fossin només una qüestió italiana i de la corrupció com si només estigués més enllà de l'Ebre, però a Catalunya hi ha corrupció, i corrupció en majúscules. El candidat ecosocialista ha assegurat de manera taxativa: "No pensem acceptar aquells que parlen de transició nacional sense donar una sola explicació entorn els casos de corrupció, nosaltres volem canviar el país, però per canviar el país cal expulsar la corrupció de la vida política".

Per tot plegat Herrera ha reclamat una "proposta global de transparència" que entre d'altres detalli les agendes públiques dels càrrecs públics i que permeti identificar d'on vénen i perquè les esmenes del partits. Herrera assegura que Convergència és la marca blanca del PP pel que fa la corrupció: els populars tenen la Gürtel, diu, i Convergència el cas Palau.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana