Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

ESCOCIA

Lo que hay que oir

ESCOCIA

¿Qué pasaría si gana el sí?, ¿y si lo hace el no?

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Herrera reclama a PSC i ERC una cimera social, a més de la de la llengua

El líder d'Iniciativa explica que ja ho ha proposat a Oriol Junqueras i que avui li plantejarà a Pere Navarro perquè "la retallada de 4.000 milions porta el país a l'abisme"

CADENA SER   05-12-2012 - 13:11 CET

Joan Herrera, a l'Hora L, ha recordat que Artur Mas ja va dir fa 3 mesos que amb les últimes retallades s'havia toca el moll de l'ós i ara diu que no és així. Segons el líder ecosocialista és urgent una cimera perquè Mas no corregirà la seva política tot sol i per això ha plantejat aquesta proposta als líders d'Esquerra Republicana i del PSC

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Herrera reclama a PSC i ERC una cimera social, a més de la de la llengua

El líder d'IC-EUiA, Joan Herrera- (XAVIER SÁNCHEZ)

Joan Herrera assegura que amb el seu esborrany "Wert intenta tapar algunes polítiques i se'n surt, perquè parlem de llengua però no de l'atur i les retallades". Herrera adverteix que defensa el model d'immersió lingüística, però també el de no degradar l'escola pública amb l'increment de ratios.

El líder d'IC-EUiA adverteix que "el problema de l'avantprojecte de Wert és que atempta contra totes les línies vermelles. Passen de ser estudiants a ser beneficiaris. És un atemptat contra un model educatiu mínimament integrador. "

Pel que fa a la privatització de TABASA, que avui ha avançat la Cadena SER, Joan Herrera afirma que "es venen el país per complir una mica, i no gaire, amb els objectius de dèficit que CiU comparteix perquè va a votar a favor de la llei d'estabilitat pressupostària al Congrés".

Herrera afirma que "és impossible fer un procés nacional amb fractura social" i que CiU ha fet del dret a decidir "una moneda de canvi". En aquest sentit també ha enviat un missatge a ERC, perquè diu que "tenir massa presses també és desvirtuar el procés".

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana