Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Indefinició del PSC davant el Debat de Política General

Els socialistes catalans eviten posicionar-se sobre si avalaran o no una possible resolució sobre el dret a decidir que es portés aquesta setmana al Parlament. El primer secretari, Pere Navarro, diu que primer cal conèixer els detalls de les propostes dels altres partits.

GEMMA TORRENTS   24-09-2012 - 17:47 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

És en aquest sentit que reclama a Convergència que digui clarament que és independentista i com vol arribar a assolir l'estatus per Catalunya, quin és el camí que seguirà per entendre'ns, i de l'altra banda demana al Partit Popular que ensenyi les cartes i expliqui precisament la proposta contrària, com volen materialitzar la involució autonòmica.

Navarro ha tret pit de les paraules aquet matí a la ser d'Alfredo Pérez Rubalcaba defensant el federalisme i si cal canvis a la constitució: "Ens deien que no hi havia federalistes a l'alta banda i mirin", ha reblat.

Sobre un futur procés de primàries al PSC, Pere Navarro reconeix que tot depèn del calendari electoral, de si hi ha temps o no malgrat les pressions dels sectors catalanistes que defensen que es faci si o si.

El líder del PSC s'ha mostrat respectuós amb Montserrat Tura i Àngel Ros que han fet un pas endavant per optar a ser els candidats del partit a la Generalitat.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana