La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

Play Fútbol

En directo

Play Fútbol

Con Bruno Alemany de 18:00 a 19:00

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Indefinició del PSC davant el Debat de Política General

Els socialistes catalans eviten posicionar-se sobre si avalaran o no una possible resolució sobre el dret a decidir que es portés aquesta setmana al Parlament. El primer secretari, Pere Navarro, diu que primer cal conèixer els detalls de les propostes dels altres partits.

GEMMA TORRENTS   24-09-2012 - 17:47 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

És en aquest sentit que reclama a Convergència que digui clarament que és independentista i com vol arribar a assolir l'estatus per Catalunya, quin és el camí que seguirà per entendre'ns, i de l'altra banda demana al Partit Popular que ensenyi les cartes i expliqui precisament la proposta contrària, com volen materialitzar la involució autonòmica.

Navarro ha tret pit de les paraules aquet matí a la ser d'Alfredo Pérez Rubalcaba defensant el federalisme i si cal canvis a la constitució: "Ens deien que no hi havia federalistes a l'alta banda i mirin", ha reblat.

Sobre un futur procés de primàries al PSC, Pere Navarro reconeix que tot depèn del calendari electoral, de si hi ha temps o no malgrat les pressions dels sectors catalanistes que defensen que es faci si o si.

El líder del PSC s'ha mostrat respectuós amb Montserrat Tura i Àngel Ros que han fet un pas endavant per optar a ser els candidats del partit a la Generalitat.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana