Carrusel Deportivo

Escucha Carrusel Deportivo en directo

Carrusel Deportivo

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Junqueras demana que es jutgi a la banca i no als ciutadans

El drama dels desnonaments també ha centrat avui el discurs del republicà Oriol Junqueras a Vilanova i la Geltrú. El candidat d'ERC demana que es jutgi a la banca i els seus directius.

JORDI GUARDIOLA   10-11-2012 - 16:51 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Oriol Junqueras ha emprat avui el seu discurs més social en el míting que ha fet al teatre Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú. El candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya ha dit que cal abaixar impostos com l'IRPF i l'IVA i establir un impost que gravi les transaccions bancàries.

Més que rescatar a la banca, Junqueras creu que cal fer una altra cosa:"A la banca espanyola, més que rescatar-la, el que caldria és jutjar-la, i a qui s'hauria de rescatar és als nostres ciutadans, empresaris, autònoms, botiguers, treballadors, aturats, jubilats i estudiants".

Davant un auditori ple, Junqueras ha fet referències a Shakespeare i Dante per assegurar que Esquerra sempre ha tingut clar el camí de la independència al que ara s'hi sumen altres. També ha reivindicat, responent a la proposta de Rajoy sobre els desnonaments, que Esquerra ja va fer una resposta en aquest sentit i va ser rebutjada al Congrés dels Diputats.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana