La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

POSADA

Lo que hay que oir

POSADA

"La decisión de Rato me parece razonable"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

L'oposició reclama al Govern que tiri enrere la privatització d'Aigües Ter-Llobregat

L'oposició vol que el govern faci marxa enrere en aquesta privatització, que el mateix conseller Lluís Recoder va comparar com la venda de les joies de l'àvia, i els detractors van retreure que significava desprendre's d'una important estructura d'Estat

CADENA SER   03-01-2013 - 16:08 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Els partits volen explicacions al Parlament. El PSC vol que les doni el nou Conseller de Territori, Santi Vila i si cal, Andreu Mas Colell, Conseller d'Economia. Iniciativa reclama la compareixença també de l'ex Conseller Lluis Recoder i Xavier Trias, responsable de l'àrea metropolitana.

La portaveu d'IC, Dolors Camats, ha estat molt gràfica: "El que hi ha és una baralla de llops i els ciutadans i ciutadanes som els corders. El paper de la Generalitat, lluny de defensar els ciutadans i ciutadanes és veure si en treu una part per poder pagar i eixugar els seus deutes"

El diputat socialista Jordi Terrades, diputat socialista, destaca l'opacitat en la privatització d'una empresa molt important: "Es un servei essencial per 5 milions de persones i el mínim que es pot exigir és transparència i claredat cristal.lina, que en aquest procés no ha existit. Nosaltres hem demanat la compareixença del conseller Santi Vila."

Tant Iniciativa com els socialistes reclamen que el nou soci de Convergència i Unió al Parlament, Esquerra Rebublicana, es pronuncii sobre aquest afer.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana