Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

L'oposició veu la renúncia de Bustos com una forma d'eludir el ple

L'oposició a l'Ajuntament de Sabadell valora l'anunci de l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, de deixar temporalment l'alcaldia com un pas intermedi per eludir el ple municipal on hauria de donar explicacions i com una fugida endavant

AGENCIA EFE   04-12-2012 - 16:34 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El grup municipal d'Entesa per Sabadell (EpS) ha emès un comunicat on assenyala que l'anunci és positiu per a la ciutat i ha recordat la seva petició perquè Bustos s'apartés de manera temporal mentre duri la investigació del cas Mercuri, on Bustos figura com a imputat .

EpS argumenta que l'alcalde ha pres aquesta decisió per eludir el debat en el ple municipal que se celebrarà aquesta tarda i ha lamentat que Bustos hagi expressat la seva decisió abans als mitjans de comunicació que als seus companys de ple.

Una altra de les formacions crítica amb la gestió de Manuel Bustos, EUiA, també ha emès un comunicat de valoració, després que ahir demanessin la dimissió de l'alcalde.

La formació assenyala que la sortida de l'alcalde és temporal i que "representa només un intent de fugida cap endavant", coincidint, així com també apunta EpS, amb la imminent celebració del ple.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana