Programación regional

Escucha Programación regional en directo

Programación regional

LA HORA EXTRA

Lo que hay que oir

LA HORA EXTRA

Abre al público el Museo Picasso de París

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Mas mantindrà fins al final de legislatura l'oferiment d'entrar al Govern als partidaris de la consulta

El candidat a la reelecció anuncia la seva intenció d'esgotar el seu mandat I també anuncia una cimera política abans dels pressupostos que marqui els "límits infranquejables" de l'estat del benestar

ACN   20-12-2012 - 18:10 CET

El candidat a la reelecció com a president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat que mantindrà fins al final de legislatura l'oferiment d'entrar al Govern a tots els partits que siguin favorables a la consulta. "La duresa de la situació i la magnitud sense precedents dels reptes als que hem de fer front aconsellaven que fes aquest oferiment.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Mas mantindrà fins al final de legislatura l'oferiment d'entrar al Govern als partidaris de la consulta

Artur Mas en el seu discurs d'investidura- (ACN)

"L'oferiment segueix en peu i seguirà en peu durant tota la legislatura", ha garantit Mas, que ha remarcat que l'acord entre CiU i ERC "no és limitatiu" i està obert al diàleg i a la col·laboració de tothom.

Alhora, ha anunciat la seva intenció d'esgotar aquest segon mandat, la legislatura "més difícil, la més decisiva i la més apassionant" des de la recuperació de la democràcia.

Mas també ha anunciat una cimera dels partits polítics abans de l'aprovació dels Pressupostos de la Generalitat que serveixi per marcar els "límits infranquejables" de l'estat del benestar que no es podran traspassar en els comptes del 2013.

"Caldrà un esforç d'objectivitat per determinar allò que és imprescindible i intocable d'allò que no ho és tant", ha avisat.

Durant el seu debat d'investidura, Mas ha garantit que totes les retallades "sensibles" que s'hagin de fer seran "reversibles", però ha reclamat a canvi unitat i corresponsabilitat de la resta de partits. També ha avançat que lluitarà "aferrissadament" perquè l'Estat augmenti l'objectiu de dèficit autonòmic.

Webs de PRISA

cerrar ventana