Hora 14

Escucha Hora 14 en directo

Hora 14

MARTA SÁNCHEZ

Lo que hay que oir

MARTA SÁNCHEZ

"Nunca me he creído mejor que nadie"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Navarro assegura que els imputats l'han convençut de la seva innocència

El PSC ha celebrat aquest matí executiva extraordinària després que l'Operació Mercuri hagi deixat tocada la cúpula del partit

GEMMA TORRENTS   28-11-2012 - 16:27 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Pere Navarro, durant la seva compareixença davant els mitjans per la trama de Sabadell

- (ACN)

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, creu en la innocència de l'alcalde de Sabadell, Manel Bustos, i del diputat Daniel Fernández. En aquest sentit s'ha mostrat contundent en la defensa de la presumpció d'innocència de tots dos, en la defensa de la seva honorabilitat i en recordar que, de moment, estan imputats però que encara no s'ha demostrat res.

L'executiva ha actuat segons el previst i ha fet efectiva la suspensió de càrrecs dins del partit, tant de Fernández com de Bustos, de manera temporal. Navarro assegura que s'esperaran a conèixer com evoluciona el cas, de fet Bustos declararà davant el jutge dissabte i l'alcaldessa de Montcada també ho farà el cap de setmana, per decidir si van més enllà, és a dir si els suspenen també dels seus càrrecs electes. Amb això, Navarro afirma que ja estan anant més enllà del que marquen els seus estatuts.

El PSC ha posat en mans dels seus advocats el procediment, de moment declinen fer-ne cap lectura política de forma pública, Navarro no vol pensar que al darrera pot haver-hi una mà negra, tot i que de portes endins no els convenç com va anar la comunicació de la imputació a Daniel Fernández.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana