Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

TODO POR LA RADIO

Lo que hay que oir

TODO POR LA RADIO

Iker Jiménez oye psicofonías que le ordenan ir a publicidad

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Navarro: "Ha de ser Chacón qui digui si pot compartir el que vol la majoria del PSC"

El primer secretari del PSC eludeix pronunciar-se sobre la continuïtat de Carme Chacón i assegura que "ningú vol que es trenquin les relacions entre PSC i PSOE"

CADENA SER   26-02-2013 - 16:45 CET

Pere Navarro, en una entrevista al programa "La Ventana" de la Cadena SER, afirma que "està segur d'anar pel bon camí" i apunta que "no es pot perdre de cap de les maneres" el capital de la unificació del socialisme , "que representa la Catalunya real i el diàleg entre persones de diferent procedència"

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El primer secretari del PSC apunta que la pilota és a la teulada de Carme Chacón: "No comparteixo la seva decisió. Nosaltres porten una línia de coherència i ha de ser ella qui valori si pot compartir el que la majoria del partit decideix en els seus òrgans de govern"

Navarro també nega que hi hagi incomprensions amb Pérez Rubalcaba: "parlem molt i coincidim en gairebé tot. Sobre tot estem d'acord en un tema, el de dialogar. En aquest punt tenim una discrepància i continuarem dialogant en el futur"

El líder del PSC s'ha mostrat molt crític amb CiU i ha destacat que "hi ha una diferència entre els partits que creuen que la política és tendir trampes i els que creuen que és coherència. Nosaltres pagarem un preu per ser coherents, mentre que CiU, al Parlament, presenta una declaració que parla de sobirania i al Congrés no ho fa"

Navarro ha assegurat no penedir-se de demanar l'abdicació del Rei: "creia que era oportú anunciar un procés de regeneració democràtica, també de la corona. Dic el que penso perquè crec que és la meva obligació com a responsable polític"

Comentarios - 0

El primer secretari del PSC, Pere Navarro

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana