A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El número 2 del PSC, investigat en la trama corrupta de Sabadell

El jutge veu "indicis de delicte" en l'actuació de Daniel Fernández

ANNA PUNSI   27-11-2012 - 20:06 CET

El secretari d'Organització del PSC, Daniel Fernández, figura entre els investigats per la seva presumpta relació amb la trama de corrupció urbanística i cobrament de comissions que té com a epicentre a l'Ajuntament de Sabadell (Barcelona), informen fonts del cas

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Segons ha pogut saber la Cadena SER, de les converses telefòniques captades pels investigadors durant el seguiment d'aquesta trama de corrupció urbanística s'han trobat "indicis de delicte" contra Daniel Fernández, coordinador de campanya del PSC a les passades eleccions i secretari d'Organització.

Es demanarà que es faci peça separada d'aquest cas i s'enviï al Tribunal Suprem per si considera oportú obrir causa contra Daniel Fernández ja que és diputat, aforat al Congrés, i un tribunal d'instrucció no pot prendre-li declaració.

Daniel Fernández ha comparegut posteriorment a la seu del PSC, com estava previst abans de conèixer-se la seva presumpta implicació en el cas. El socialista assegura que encara no se li ha notificat res i que no té informació sobre una investigació de la seva persona, només que els Mossos li han demanat que s'acostés a comissaria. Fernández assenyala que si es confirmés la seva imputació, posaria el càrrec a disposició del partit.

Daniel Fernández, explicant la reacció del PSC a la trama de Sabadell.-ACN-

Webs de PRISA

cerrar ventana