Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Oriol Pujol diu que "no serà un destorb" en el procés sobiranista

Oriol Pujol diu que no sap res més del que ha sortit a la premsa. Davant la seva possible imputació, que encara confia que no es dugui a terme, ha dit que si s'acaba produint, com a mínim servirà per poder defensar-se. Segueix negant el tràfic d'influències

POL FORADADA   04-02-2013 - 15:48 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Oriol Pujol diu que "no serà un destorb" en el procés sobiranista

Artur Mas i Oriol Pujol en una imatge d'arxiu- (ACN)

La gran pregunta, què farà si se l'acaba imputant? Doncs ha estat críptic. No vol deixar clar si farà un pas enrere. però dóna una pista, no serà mai un destorb pel procés sobiranista: "sent conscient que des de l'opinió pública una persona imputada tendeix a ser equiparada a un culpable, sí que val la pena, i això ho he plantejat jo i s'ha acceptat per a tots els casos que afectin agent de Convergència Democràtica, ningú ha de fer nosa al procés històric que ha endegat aquesta formació política"

La gran majoria de preguntes han anat en la línia de què vol dir això. ell diu que pot voler dir dimitir o enfortir la seva figura. Una altra reflexió de Pujol, no seria bo que es pogués començar a treure polítics per la via de la imputació.

El que val per ell, assegura Pujol, també val per Xavier Crespo, a qui el partit li torna a transmetre públicament tota la confiança.

En aquest sentit, Pujol, va més enllà, i diu que res del que està passant en els últims mesos és casual. Insinuant que els processos judicials oberts i certes publicacions són conseqüència directa del full de ruta sobiranista.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana