La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

MARTA SÁNCHEZ

Lo que hay que oir

MARTA SÁNCHEZ

"Nunca me he creído mejor que nadie"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

La policia s'endú de Método 3 dos expedients relacionats amb el PSC

Segons ha pogut saber la Cadena SER, la policia nacional es va emportar ahir durant els registres a Método 3 un total de 3 expedients en paper; dos relacionats amb el PSC i l'altre és un encàrrec del restaurant La Camarga

ANNA PUNSÍ   20-02-2013 - 14:20 CET

Els agents van estar 6 hores escorcollant els despatxos de l'agència de detectius i avui analitzen el contingut d'una desena de discos durs. Tot apunta que els 4 detinguts passaran demà dijous a disposició del jutge.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
La policia s'endu de Método 3 dos expedients relacionats amb el PSC

La policia entra a la seu de Método 3 a l'Avinguda Diagonal de Barcelona- (ACN)

La policia va dedicar ahir 40 agents a regirar l'agència mètodo 3. En sis hores ho van mirar tot, des de la comptabilitat, centenars d'expedients i alguns ordinadors. Al final, segons fonts pròximes al cas, els investigadors, acompanyats dels fiscals Fernando Bermejo i Emilio Sánchez Ulled, es van endur 3 informes; una investigació contractada pel PSC a l'agència de detectius i que no ha trascendit si té alguna cosa a veure amb el famós dinar entre la presidenta del PP i Maria Victòria Álvarez, un altre expedient que és un encàrrec per seguir un polític socialista, del qual tampoc ha trascendit el nom, i el tercer informe, ordenat pel restaurant La Camarga per esbrinar si un cuiner s'emportava menjar. En aquest cas, Método 3 va posar càmeres al local però no va cometre cap il.legalitat perquè els propietaris n'estaven al corrent.

La policia nacional accelera avui la feina per analitzar el contingut dels 7 discs durs que es va endur de la seu de método 3, i l'ordinador portàtil i els 3 llapissos de memòria que va comissar a casa del director de l'agència. L'objectiu prioritari, també de la fiscalia, és trobar l'àudio de la conversa del dinar entre Alícia Sánchez Camacho i l'ex xicota l'any 2010 i que donaria base al delicte de revelació de secrets que de moment la policia imputa als 4 detinguts. Però de l'anàlisi dels discs durs, els agents confien trobar més àudios o vídeos. Van trobar expedients amb converses enregistrades i transcrites però segons fonts pròximes al cas no es tractaria de cap delicte perquè una de les dues parts ho sabia i havia contractat els serveis de Método 3.

Encara no se sap si els 4 arrestats hauran de comparèixer davant la jutge de guàrdia o bé ja ho faran directament davant del jutge d'instrucció número 21 de Barcelona que porta la investigació a partir de la denúncia de la presidenta del PP català. En les últimes hores dos dels detinguts, el director de Método 3 i el jove que va col.locar la gravadora, han presentat l'habeas corpus perquè se'ls posi immediatament a disposició del jutge o se'ls deixi en llibertat.

Sobre la participació o no dels mossos en aquesta investigació. Haurà de ser el jutjat qui determini qui es queda el cas o bé si es fa un equip conjunt, que segons diverses fonts consultades, seria el més convenient. El jutge però té la potestat d'encarregar el cas al cos que vulgui i tenint en compte que la policia nacional és qui va avançar la investigació té tots els números per seguir portant-la.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana