El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Polítiques de creixement sí, austeritat també

El president de la Generalitat celebra que la Unió Europea impulsi un pla de creixement que ha d'ajudar, diu, a donar esperança. Artur Mas alerta però que les polítiques d'austeritat continuaran.

GEMMA TORRENTS   29-04-2012 - 16:45 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Mas veu positiu el "canvi d'orientació" d'Europa després que la cancellera alemanya anunciés aquest dissabte que treballa per impulsar un pla de creixement per a la UE. Mas ha considerat que en un moment en que a gairebé tots els països creix l'atur és important que Europa reaccioni i reaccioni amb polítiques de creixement.

Malgrat això alerta que aquestes polítiques de creixement no han de suposar la fi de l'austeritat, que ha asseverat que continuarà: "Encara que les polítiques d'austeritat hauran de continuar, i això no és dolent perquè l'austeritat és un valor en sí, necessitem polítiques de creixement, però a banda de trobar aquests elements a casa nostra, necessitem que Europa en el seu conjunt amb Alemanya al capdavant impulsin aquestes polítiques de creixement per donar una mica de confiança i esperança".

El president ha afegit que Catalunya té història productiva com per poder tirar endavant.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana