Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

VÍDEO EN DIRECTO

Proximamente

VÍDEO EN DIRECTO

Pedro y Agustín Almodóvar de 11:05 a 11:30

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El PSC assumeix que està instal.lat en la discrepància permanent

Els socialistes veuen que la seva situació portes endins i portes en fora és molt complexa, però es conjuren per remuntar un PSC molt debilitat. Això sí, que Carme Chacón deixés ahir a l'estacada el seus companys de partit a Madrid, no ha agradat gens als socialistes catalans

POL FORADADA   27-02-2013 - 16:39 CET

En una entrevista a l'Hora L de SER Catalunya, la diputada socialista Rocio Martínez Sanpere ha qualificat de nocius, part dels arguments de Chacón per justificar la seva postura

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

L'únic denominador comú, en l'únic que estan d'acord les dues direccions, és en que la ruptura entre PSC i PSOE no convé, no es busca, però que cal revisar la relació.

A partir d'aquí, les versions ja canvien. Començant per la lectura que es fa de la declaració que ahir es va votar al Congrés. Chacón deia avui que no va voler donar suport al trencament de Catalunya amb Espanya.

La diputada Rocío Martínez Sampere li recorda que dret a decidir no és independència: "el dret a decidir és un argument democràtic. No és un argument nacional., I aquesta és la part que més em va doldre, en el sentit polític, dels argument que va utilitzar i on més discrepo. No tan en la seva discrepància de vot, que jo respecto, sinó amb els arguments que va utilitzar perquè crec que és molt nociu per a tothom confondre dret a decidir a independència"

Sensació generalitzada entre els socialistes que ahir Chacón es va equivocar. Avui, als passadissos del Parlament, el primer secretari Pere Navarro, insistia que és Chacon qui ha de decidir si pot combregar o no amb el programa dels socialistes.

Per cert, que Navarro ha registrar avui al Parlament el mateix text que ahir CiU va portar al Congrés i diferent a la que famosa declaració sobiranista de CiU ERC i ICV, desafiant així a que els nacionalistes votin el mateix aquí que a Madrid.

Pendents aquesta tarda de la decisió que prengui el PSOE sobre la sanció als diputats del PSC que van trencar la disciplina de vot. També podria decidir apartar José Zaragoza, secretari general adjunt del grup, i Teresa Cunillera, membre de la mesa del Congrés.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana