SER Deportivos

Escucha SER Deportivos en directo

SER Deportivos

FERNANDO SIMÓN

Lo que hay que oir

FERNANDO SIMÓN

"Si mañana da negativo, Teresa estará curada"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El PSC reclama a Mas que fugi de maximalismes

Els socialistes reclamen directament al president Artur Mas que s'allunyi de posicions maximalistes perquè es pugui arribar a un acord sobre la declaració sobiranista

GEMMA TORRENTS   21-01-2013 - 15:36 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
El PSC diu que pren nota del desastre a Galícia i Euskadi

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, en una imatge d'arxiu- (ACN)

Els socialistes catalans emplacen el president de la Generalitat a evitar maximalismes a la declaració sobiranista per tal d'arribar a un acord d'ampli espectre.

El portaveu, Jaume Collboni, no ha volgut detallar el punt exacte en què es troben les converses però sí ha tornat a marcar la línia vermella del partit: que la consulta sigui legal i acordada.

El PSC es mostra disposat a retirar de la declaració tot l'apartat que inclou la reforma federal de la Constitució després que CiU i Esquerra ho hagin fet amb l'Estat propi, però rebutgen de forma frontal que la consulta es pugui fer de forma unilateral.

Pels socialistes Convergència està lligada de mans i peus a Esquerra i reclamen a Mas que tingui personalitat política pròpia i que se'n desmarqui, alhora que atribueixen la supeditació als republicans més a la necessitat d'aprovar uns pressupostos que representen un retallada de 4.000 milions d'euros que a la voluntat real de la Federació de tirar endavant el procés nacional.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana