A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Rajoy acusa a Mas de "torpedinar el projecte europeu"

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, acusa al president català d'optar per la deriva sobiranista perquè no té valor per superar la crisi ni arguments per justificar la mala gestió al capdavant de la Generalitat.

SERGI LÓPEZ   10-11-2012 - 14:52 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Rajoy acusa a Mas de "torpedinar el projecte europeu"

- (ACN)

En el seu segon dia consecutiu de campanya a Catalunya, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha endurit la seva crítica a Artur Mas. Ha dit que per recuperar la plenitud i l'economia no cal anar a passats remots, sinó a la gent d'ara. Davant d'aquesta actitud per solventar els problemes d'avui, diu Rajoy: "No feu cas als que diuen que hi ha desafecció, això no és veritat, això ho diu qui no té arguments ni valor per aguantar en temps de crisi els problemes, les dificultats i la crítica dels ciutadans".

Rajoy ha hagut d'interrompre el seu discurs quan un reduit grup de persones ha començat a cridar "No és una crisi, és una estafa". Prèviament al govern espanyol, la candidata Alicia Sánchez-Camacho ha comparat Mas amb Moisés, portant Catalunya a una travessia pel desert i l'ha acusat de fomentar la hispanofòbia.

Webs de PRISA

cerrar ventana