Hora 14

Escucha Hora 14 en directo

Hora 14

WHOOPI GOLDBERG

Lo que hay que oir

WHOOPI GOLDBERG

"Interpreté al E.T. negro ante Steven Spielberg, y aplaudió"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Referèndum el 2014

CiU i ERC ultimen l'acord de legislatura que inclou la celebració d'un referèndum. Segons fonts d'ERC, el pacte inclou que la consulta se celebrarà com a molt tard en 2 anys, és a dir, el 2014. Un extrem, que CiU, encara no confirma

CADENA SER   13-12-2012 - 08:52 CET

Fonts dels nacionalistes sí asseguren que al pacte es fixaran els terminis i reconeixen que l'horitzó no anirà molt més enllà de mitja legislatura.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Referèndum el 2014

Artur Mas i Oriol Junqueras- (ACN)

A l'acord, que s'ha de tancar en breu, no hi haurà la data del referèndum però si hi haurà terminis, com ja va explicar el secretari general de CDC, Oriol Pujol, a la Cadena SER. És a dir, el proper any, el 2013, per intentar negociar amb el Govern de Rajoy, per aprovar una llei de consultes al Parlament de Catalunya i per buscar l'aval de la comunitat internacional.

A partir d'aquí, a Esquerra mantenen que han convençut CiU per convocar la consulta en 2014- Fonts de CiU es resisteixen a reconèixer que ja s'ha tancat un horitzó però reconeixen que al redactat final, les coses aniran per aquí.

La crisi econòmica, les retallades i la dependència d'Esquerra fan pensar a CiU que l'estabilitat que Oriol Junqueras podrà donar a Artur Mas no anirà gaire més enllà de mitja legislatura.

Amb la part de la consulta encarrilada, les negociacions també segueixen en l'àmbit econòmic. I és que no hem d'oblidar que els republicans hauran de donar suport a unes retallades de 4.000 milions d'euros.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana