Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

DIARIO DE HOY POR HOY

Lo que hay que oir

DIARIO DE HOY POR HOY

"Sueño con que mi café-bar sea un referente"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Referèndum el 2014

CiU i ERC ultimen l'acord de legislatura que inclou la celebració d'un referèndum. Segons fonts d'ERC, el pacte inclou que la consulta se celebrarà com a molt tard en 2 anys, és a dir, el 2014. Un extrem, que CiU, encara no confirma

CADENA SER   13-12-2012 - 08:52 CET

Fonts dels nacionalistes sí asseguren que al pacte es fixaran els terminis i reconeixen que l'horitzó no anirà molt més enllà de mitja legislatura.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Referèndum el 2014

Artur Mas i Oriol Junqueras- (ACN)

A l'acord, que s'ha de tancar en breu, no hi haurà la data del referèndum però si hi haurà terminis, com ja va explicar el secretari general de CDC, Oriol Pujol, a la Cadena SER. És a dir, el proper any, el 2013, per intentar negociar amb el Govern de Rajoy, per aprovar una llei de consultes al Parlament de Catalunya i per buscar l'aval de la comunitat internacional.

A partir d'aquí, a Esquerra mantenen que han convençut CiU per convocar la consulta en 2014- Fonts de CiU es resisteixen a reconèixer que ja s'ha tancat un horitzó però reconeixen que al redactat final, les coses aniran per aquí.

La crisi econòmica, les retallades i la dependència d'Esquerra fan pensar a CiU que l'estabilitat que Oriol Junqueras podrà donar a Artur Mas no anirà gaire més enllà de mitja legislatura.

Amb la part de la consulta encarrilada, les negociacions també segueixen en l'àmbit econòmic. I és que no hem d'oblidar que els republicans hauran de donar suport a unes retallades de 4.000 milions d'euros.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana