El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Robert Fauria deixa la política

El fins ara alcalde de Sant Hilari Sacalm i president del Consell Comarcal de la Selva, imputat en el 'cas Manga', diu que plega malgrat que és innocent, pel dany que aquesta investigació està fent a la seva família

CARME MARTÍNEZ   22-02-2013 - 11:14 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Robert Fauria deixa la política

El fins ara alcalde de Sant Hilari Sacalm i president del Consell Comarcal de la Selva, imputat en el 'cas Manga', anuncia que deixa totes les seves responsabilitats polítiques- (ACN)

Robert Fauria diu que és una decisió dolorosa, però que abandona definitivament perquè el fet d'estar imputat en el 'cas Manga' li ha sobrepassat i li ha causat un dany irreparable: "el dany que s'ha creat a la meva família, a la meva persona i el que em suposa a nivell moral esta imputat en un cas judicial m'ha fet adoptar una decisió dolorosa com és la de deixar totes les meves responsabilitats polítiques, tant al consell comarcal com a l'ajuntament. I no faig un pas al costat. Deixo les meves responsabilitats polítiques"

Fauria no ha volgut parlar de la investigació. Diu que ha col.laborat en tot el que ha pogut amb la justícia i que marxa amb la consciència ben tranquil.la. També ha lamentat que actualment hi hagi un clar procés de "judicialització de la política"

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana