Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Ryanair reduirà la seva oferta a l'Aeroport del Prat

L'aerolínia suprimirà 4 rutes i reduirà freqüències de 20 vols des del Prat per la pujada de taxes aeroportuàries

ACN   28-11-2012 - 17:25 CET

Ryan Air reduïrà un 23 per cent l'oferta de vols que té a l'Aeroport del Prat a finals de març. A l' Aeroport de Barajas, rebaixarà un 35 per cent els vols, i entre els dos equipaments, el de Madrid i Barcelona, això pot suposar segons els càlculs de l'aerolínia, la pèrdua de 4 milions i mig de passatgers i 4 mil 500 llocs de treball.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El vicepresident de Ryanair, Michael Cawley, ha anunciat aquest dimarts que Ryanair retallarà un 23% el trànsit des de l'aeroport del Prat a partir de la temporada d'estiu de 2013 a causa de l'increment "injustificat" de les taxes aeroportuàries per part d'Aena.

L'aerolínia suprimirà quatre rutes entre la capital catalana i Alacant, Lubeck, Munic i Trieste, i reduirà freqüències en 20 vols, entre els que hi ha Palma, Maó i Eivissa. Això representarà 170 vols setmanals menys, un avió en base menys (de 13 a 12) i 1,2 milions de passatgers menys a l'any, de 5,4 a 4,2 milions.

Ryanair ha estimat que aquesta reducció representarà una pèrdua de 1.200 llocs de treball directes a l'aeroport del Prat.

Avions de la companyia irlandesa de baix cost Ryanair -ACN-

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana