El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Salvador Escué, ex càrrec de Convergència, tornarà 13.000 euros que hauria rebut de Fèlix Millet

El jutge creu que es podria haver beneficiat de diners aconseguits de manera fraudulenta, en aquest cas a través de l'espoli del Palau, independentment de que hagués comès ell el delicte.

CARLA TURRÓ   13-12-2012 - 19:47 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Escuer s'ha acollit al seu dret a no declarar davant el jutge. Però davant la possibilitat que se li embarguessin els béns s'ha compromès a dipositar 13.000 euros que, segons un informe de l'Agència Tributària, hauria rebut d'un compte de l'Orfeó-Palau de la música.

Escuer, actual membre del Consell Nacional de Convergència Democràtica, ha declarat com a responsable civil a títol lucratiu. El jutge creu que es podria haver beneficiat de diners aconseguits de manera fraudulenta, en aquest cas a través de l'espoli del Palau, independentment de que hagués comès ell el delicte.

El jutge que porta la instrucció del cas Palau l'ha citat a declarar perquè l'informe de l'Agència tributària entén que aquests 13.000 euros podrien haver anat a parar a l'Agrupació de Convergència a l'Atmetlla del Vallès, de la qual Escué en va ser responsable fins el 2004 i on Millet, recordem, té la seva residència.

En la documentació confiscada al Palau apareixen més documents que relacionen Escué amb diferents pagaments que sumarien més de 50.000 euros. El jutge, però, només el cita a declarar pels 13.000 euros perquè són els únics diners que s'ha pogut demostrar que efectivament s'han desemborsat del compte de l'Orfeó-Palau de la música. La resta, en canvi, no s'ha pogut demostrar si es van arribar a pagar i d'on van sortir.

Webs de PRISA

cerrar ventana