Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

Toda la información de la consulta en Escocia

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Sánchez Camacho exigeix que Mas actuï "immediatament"

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha exigit al president Artur Mas que "prengui mesures immediates i doni explicacions" si es confirma la imputació d'Oriol Pujol pel cas de les ITV

EFE   04-02-2013 - 14:21 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La Fiscalia ha demanat a la jutge que investiga una suposada trama corrupta en l'adjudicació d'estacions d'ITV que remeti el cas al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) perquè imputi l'actual secretari general de CDC i diputat al Parlament.

En el seu escrit, el fiscal assenyala que hi ha suficients indicis per a la imputació d'Oriol Pujol per un delicte de tràfic d'influències, després que la titular del jutjat d'instrucció número 9 de Barcelona, que investiga el cas, li demanés que es pronunciés sobre aquesta qüestió.

"Ja és una notícia, i és greu i preocupant. En el cas que s'aprovés aquesta imputació, Mas hauria de donar moltes explicacions i prendre mesures urgents. El que no cap és que Mas vulgui fer un cim (anticorrupció) a força d'oportunisme polític mentre no pren mesures dels imputats en la seva pròpia formació o possibles imputacions immediates si es produeix ", ha dit Sánchez-Camacho.

Segons el parer de la dirigent popular, si aquesta imputació tirés endavant, "afectaria molt greument a CiU i el seu secretari general, i obligaria a Mas a prendre decisions conseqüents i immediates".

"Si no-ha sentenciat-Artur Mas no tindrà credibilitat en la lluita per la corrupció per molts cims que vulgui fer".

Comentarios - 0

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana