Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Tardà reclama que Pujol "plegui d'immediat si és imputat"

El diputat d'Esquerra Republicana es posiciona clarament davant el cas de les ITV's i la imputació del secretari general de Convergència Democràtica

CADENA SER   05-02-2013 - 10:54 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Tardà reclama que Pujol "plegui d'immediat si és imputat"

El comentari del diputat d'ERC Joan Tardà a la xarxa social Twitter- (TWITTER)

Joan Tardà ha triat Twitter per dir la seva respecte del cas que centra l'atenció del món polític català en les últimes hores. El diputat d'Esquerra Republicana afirma que "si Oriol Pujol és imputat, que plegui d'immediat. I punt! I ja tornarà si al final els jutges el declaren innocent".

Tardà, en una altra piulada, també afirma "que quedi clar que durant anys a una part de la ciutadania, corrupció i clientelisme polític se li en fotia" i que "s'ha de ser exigent amb la res pública. Si no és així sempre ens enredaran els corruptes"

La posició del diputat d'ERC contrasta amb la manifestada per la portaveu del partit, Anna Simó, qui apuntava que havien decidit mantenir-se "a l'espera" que la justícia prengui una decisió sobre la imputació d'Oriol Pujol.

Tot i això, Anna Simó també indicava que "assumptes com aquest poden endarrerir i tacar processos necessaris - la consulta -. No s'ha de donar ni eines ni motius als que volen frenar aquest procés".

Simó també deia que són principalment els afectats els que han de prendre decisions "per no afectar un projecte polític" davant els processos judicials com aquest.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana