Milenio 3

Escucha Milenio 3 en directo

Milenio 3

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Tots menys CiU reclamen responsabilitats per la brutalitat dels Mossos

Unanimitat pràcticament en tots els partits menys un, Convergència i Unió, en demanar responsabilitats al Conseller Felip Puig. El PSC en demana el seu cap, i Esquerra i PP volen que es convoqui la Diputació Permanent del Parlament

CADENA SER   15-11-2012 - 13:45 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El candidat del PSC, Pere Navarro, considera que Puig no ha estat a l'alçada, sobretot després dels cops que un grup de Mossos van clavar a un menor a Tarragona i a una noia que els ho recriminava. Els socialistes s'afegeixen a Iniciativa, que ahir va ser el primer partit en reclamar la dimissió del Conseller. Avui el candidat ecosocialista, Joan Herrera ho ha refermat.

Esquerra i PP volen que es convoqui la diputació permanent del Parlament per què el Conseller Puig, doni explicacions a la cambra catalana sobre els aldarulls a la vaga general.

El principal al.ludit, Felip Puig ha contestat que si algú l'ha de cessar és Artur Mas, i sobre la possibilitat de comparèixer al Parlament per donar explicacions sobre l'actuació dels Mossos, si la Diputació permanent ho creu oportú, ho farà sense problemes.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana