Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Tots menys CiU reclamen responsabilitats per la brutalitat dels Mossos

Unanimitat pràcticament en tots els partits menys un, Convergència i Unió, en demanar responsabilitats al Conseller Felip Puig. El PSC en demana el seu cap, i Esquerra i PP volen que es convoqui la Diputació Permanent del Parlament

CADENA SER   15-11-2012 - 13:45 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El candidat del PSC, Pere Navarro, considera que Puig no ha estat a l'alçada, sobretot després dels cops que un grup de Mossos van clavar a un menor a Tarragona i a una noia que els ho recriminava. Els socialistes s'afegeixen a Iniciativa, que ahir va ser el primer partit en reclamar la dimissió del Conseller. Avui el candidat ecosocialista, Joan Herrera ho ha refermat.

Esquerra i PP volen que es convoqui la diputació permanent del Parlament per què el Conseller Puig, doni explicacions a la cambra catalana sobre els aldarulls a la vaga general.

El principal al.ludit, Felip Puig ha contestat que si algú l'ha de cessar és Artur Mas, i sobre la possibilitat de comparèixer al Parlament per donar explicacions sobre l'actuació dels Mossos, si la Diputació permanent ho creu oportú, ho farà sense problemes.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana