Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PEDRO SÁNCHEZ

Lo que hay que oir

PEDRO SÁNCHEZ

"El Parlament tiene que hacer una investigación"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Vilajoana, nou Secretari General de la Presidència

Jordi Vilajoana, ex Conseller de Cultura i molt pròxim al president Artur Mas, serà nou Secretari General de la Presidència

POL FORADADA   03-01-2013 - 15:50 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Ocuparà així el càrrec de Francesc Homs, qui serà el seu cap immediat com a nou conseller de la Presidència. Segons fonts de Govern, aquest serà un dels nomenaments més destacats de la reunió d'aquesta tarda de l'executiu, la primera d'aquest 2013 i que ha de servir, bàsicament, per acabar de dissenyar l'estructura del nou govern.

Jordi Vilajoana, de 54 anys, és de les poques persones del món polític a qui se li atribueix una estreta amistat amb el President Artur Mas, qui ja hem explicat en més d'una ocasió, en aquesta nova etapa ha decidit rodejar-se de gent de la màxima confiança.

Vilajoana actualment és portaveu de CiU al Senat i vicepresident de la Fundació CATDEM, vinculada a Convergència Democràtica.

Al 1999 va ser conseller de Cultura en temps de Jordi Pujol, entre 2004 i 2008 va ser vicepresident del Congrés. Anteriorment també havia estat director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

Comentarios - 0

Jordi Vilajoana

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana