Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Wert no canvia ni una coma

El ministre Wert manté la seva proposta de reforma educativa sense canvis. I, en conseqüència, la Generalitat també manté inamovible el seu rebuig frontal al projecte

CADENA SER   20-12-2012 - 09:27 CET

La reunió d'ahir entre el ministre i els responsables d'educació de les Comunitats Autònomes no va servir de res

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Wert no canvia ni una coma

La secretària general d'Ensenyament, Maria Jesús Mier, i el ministre Wert a la sectorial d'Educació- (ACN)

La Generalitat havia demanat la modificació dels punts del text que fan referència a l'ús del català i dels que considera que envaeixen competències, com ara l'elaboració del currículum escolar o les avaluacions de final de cicle.

José Ignacio Wert no ha cedit a cap de les peticions, i ha donat per definitiu l'esborrany tal com va entrar a la reunió. Per tot plegat, la Secretaria General d'Ensenyament, Maria Jesús Mier, expressava el rebuig total de la Generalitat a la l'esborrany.

Mier assistia a la trobada en el lloc de la consellera d'Educació perquè Irene Rigau havia de ser a Barcelona. Ara la proposta de llei s'enviarà al Consell Escolar de l'Estat perquè dictamini sobre el seu encaix constitucional.

D'aquí passarà al Congrés i allà és on es podran presentar esmenes al text. En tot cas la intenció dels populars és fer via i que entri en vigor el proper curs.

Webs de PRISA

cerrar ventana