Carrusel Deportivo

Escucha Carrusel Deportivo en directo

Carrusel Deportivo

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

22 anys de presó per l'acusada del Crim de Gràcia

L'acusada ja no tornarà a sortir de la presó, perquè la sentència ha arribat un mes abans que li caduqués la presó provisional, depsrés que el jutge la prorrogués.

MONTSE RIART   19-03-2012 - 11:21 CET

22 anys de presó per l'acusada de matar a l'amiga després de suplantar-li la identitat i contractar diverses polises de vida al seu nom. L'Audiència de Barcelona la condemna per assassinat, falsetat documental i estafa.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Maria Angeles Molina va negar reiterades vegades al judici haver suplantat la identitat de la seva amiga Ana Paez per poder cobrar més d'una vintena d'assegurances de vida que havia contractat prèviament. Però el jutge no l'ha creguda i ha tingut en compte la versió de tots els testimonis, que van identificar a l'acusada com la persona que acuía a les entitats i bancs amb el DNI de la víctima.

A Molina li han caigut 22 anys de presó per assasssinat, estafa i falsetat documental; però l'absolen del delicte d'usurpació d'estat civil que també li imputaven les acusacions. A més haurà de tornar tots els diners de les assegurances contractades fraudulentament i indemnitzar la familia de la víctima amb 160.000 euros.

A la seva amiga, la va matar ofegant-la amb una bossa de plàstic al cap, després de d'adormir-la, i va contractar el servei de dos gigolós per impregnar el cos de la víctima amb el seu sèmen i simular que havia mort durant un joc sexual.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana