Programación local

Escucha Programación local en directo

Programación local

CÉSAR LUENA

Lo que hay que oir

CÉSAR LUENA

"Espero que Pujol no se esconda en la bandera"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

36 detinguts per robatoris a urbanitzacions de l'Alt Empordà

Els Mossos d'Esquadra han detingut 36 persones l'últim mes i mig per robatoris, bàsicament, en segones residències de Roses i Empuriabrava. La meitat dels detinguts eren persones que no tenien antecedents. La policia entén que la crisi ha portat més gent a delinquir. 6 d'aquests detinguts ja han ingressat a la presó

RAÜL MUXACH   31-12-2012 - 15:25 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
36 detinguts per robatoris a urbanitzacions de l'Alt Empordà

Un dels controls muntats pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Roses- (ACN)

La policia va notar un repunt dels assalts a cases durant els mesos d'octubre i novembre i van intensificar els controls i la vigilància en aquesta zona de l'Alt Empordà on es donen situacions com la d'una urbanització amb 500 habitatges però en la que, a l'hivern només hi viuen 2 o 3 veïns.

L'increment del nombre de delictes el xifren en un 15% respecte al mateix període de l'any passat i es concentra a Roses i a Empuriabrava. El cap de l'àrea bàsica policial de Roses, Gabriel García, ha explicat que la meitat d'aquests 36 detinguts és gent que no havia estat mai fitxada i això els fa pensar que la crisi hi té alguna cosa a veure.

Només a dos d'aquests detinguts que no havien estat mai fitxats els imputen 27 assalts. Són dos joves de 20 i 21 anys de nacionalitat marroquina amb residència a Roses. Aquesta és una altra característica d'aquests delinqüents: es dediquen a assaltar cases de veïns perquè la majoria tenen la residència a Roses o Empuriabrava o a tots dos llocs a l'hora i a alguns els van enxampar in fraganti gràcies a una major col·laboració ciutadana.

També s'han detingut 5 persones que la policia considera Punts Vermells, persones a les que es busca per delictes anteriors.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana