Matinal SER

Escucha Matinal SER en directo

Matinal SER

LA SRIPT

Lo que hay que oir

LA SRIPT

El niño, nuevo fichaje del cine español

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Alícia Sánchez-Camacho defensa a Sevilla, on el PP celebra el seu Congrès, l'espanyolitat de Catalunya

RÀDIO BARCELONA / ACN   18-02-2012 - 18:48 CET

Sánchez-Camacho ha destacat també que "el PP d'Espanya decideix la governabilitat de Catalunya gràcies a les nostres propostes i això ens omple d'orgull perquè som catalans i espanyols". Així mateix, la presidenta del PPC ha criticat els de CiU i els independentistes que volen "dividir" Catalunya de la resta d'Espanya dient que el PP "defensarà sempre una Catalunya plural i espanyola".

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions en l'aprovació de la ponència d'estatuts en el XVII Congrés que el PP celebra a Sevilla.

La presidenta del PPC ha volgut destacar que el seu partit és el "més modern, més ètic i més transparent de tot Espanya". Així mateix, ha assenyalat que "mentre els altres es barallen en els seus congressos, nosaltres col·laborem, som participatius, aportem idees i millorem amb pas ferm, com a bon partit reformista que som".

Sánchez-Camacho ha destacat finalment que "aquest Congrés consolida el lideratge de Mariano Rajoy i del projecte del PP a Espanya", alhora que els socialistes, ha assenyalat, estan en divisions internes com a Andalusia. "El PSOE segueix immers en les seves divisions internes i amb l'únic projecte de fer una oposició en la crítica permanent", ha finalitzat la presidenta del PPC

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana