El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Dos anys de presó per l'administrador una web que feia apologia del nazisme

L'home va escriure desenes de comentaris i en va permetre d'altres que animaven a utilitzar la violència contra altres persones per motius de raça, sexe i religió

MONTSE RIART   13-04-2012 - 14:17 CET

Un jutjat de Sabadell condemna a DOS ANYS de presó un neonazi que va utilitzar un portal d'internet per justificar el genocidi i difondre idees que provocaven l'odi, la violència i la discriminació. L'home va escriure desenes de comentaris i en va permetre d'altres que animaven a utilitzar la violència contra altres persones per motius de raça, sexe i religió.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

En la pàgina, que estava en marxa des del 2007 i que ha estat tancada per ordre del jutge, es comparava les persones negres amb animals, l'homosexualitat amb un crim o s'exaltaven els missatges de Hitler i de la doctrina nazi, entre les desenes de comentaris que recull la sentència.

El jutge considera provat que el condemnat, que ha acceptat la pena, n'era l'administrador, que controlava tots els continguts i que en molts dels casos fins i tot havia publicat ell mateix els comentaris.

La seva defensa havia demanat que se li commutés la pena de dos anys de presó per un any de multa i un altre de treballs en benefici de la comunitat, però el jutge ha denegat la petició i té en compte que l'home ja havia estat condemnat abans per un delicte d'amenaces.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana