Hora 14

Escucha Hora 14 en directo

Hora 14

WHOOPI GOLDBERG

Lo que hay que oir

WHOOPI GOLDBERG

"Interpreté al E.T. negro ante Steven Spielberg, y aplaudió"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Atraquen una joieria i posen la pistola al cap a la dependenta

Els Mossos busquen dos homes i una dona que aquest dissabte al matí van atracar armats aquest negoci a Barcelona. La treballadora va sortir il.lesa de l'assalt

ANNA PUNSÍ   23-12-2012 - 23:45 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Els mossos busquen tres individus, dos homes i una dona, que aquest dissabte a mig matí van atracar a punta de pistola una joieria a Barcelona. Els lladres van apuntar la dependenta al cap amb l'arma i la van deixar lligada.

Els delinqüents van entrar a la joieria situada al carrer Galileu 111 del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona fent-se passar per uns clients. Anaven ben vestits i no van aixecar cap sospita, fins que un cop a dins, van transformar-se en violents atracadors, armats. Segons ha pogut saber la Cadena SER, un d'ells va acabar posant la pistola al cap de la dependenta, la van portar fins a una habitació del negoci i la van lligar. Després van tenir via lliure per arreplegar joies i diners de la botiga i fugir. Els propietaris estan avaluant el valor de tot el que els han robat. Els mossos busquen tres individus d'origen sudamericà, dos homes i una dona, i investiguen si estan o no fitxats. La víctima va poder sortir il.lesa de l'atracament.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana