El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

CiU i PSC pacten un pla per a l'educació a la ciutat de Barcelona

Els dos grups han tirat endavant avui la proposta socialista per impulsar un pacte per l'Educació que serveixi per pal·liar l'impacte de les retallades polítiques i reduir el fracàs escolar

GEMMA SÁNCHEZ   25-05-2012 - 19:44 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
La bancada del grup socialista a la sala de Plens de l'Ajuntament de Barcelona

- (ACN)

Sota les crítiques de PP, Iniciativa i Unitat per Barcelona, el Govern municipal i el principal grup de l'oposició han signat un pacte per invertir des de les llars d'infants fins als programes post-obligatoris. Per això es plantegen recuperar la sisena hora i consolidar els institut-escola, mentre recorden a la Generalitat que Barcelona té 5 escoles en mòduls pre-fabricats. El president del grup municipal socialista, Jordi Martí, celebra "el suport del Govern municipal però alerta dels perills de futur".

En plena negociació per acordar el Pla d'actuació Municipal, el conjunt d'inversions que es fan a Barcelona cada mandat, CiU i PSC han apropat posicions, tot i que el Govern, segons ha expressat Gerard Ardenuy, el regidor d'Educació a Barcelona, continua sense voler "lligar-se únicament a un sol grup i volent arribar al màxim consens possible entre totes les forces polítiques de l'Ajuntament".

D'altra banda, al mateix Ple, el consistori ha aprovat definitivament el Pla Financer per tancar aquest 2012 amb dèficit zero.

Webs de PRISA

cerrar ventana