SER Deportivos

Escucha SER Deportivos en directo

SER Deportivos

Punto, SER y partido

En directo

Punto, SER y partido

Con Juan López de 15:30 a 15:55

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Condemna mínima pels Casuals acusats de torturar narcotraficants per quedar-se amb la droga

L'Audiència de Barcelona considera que les amenaces d'aquest grup, la facció més radical dels Boixos Nois, eren episodis puntuals però que no constituïen una banda criminal organitzada

MONTSE RIART   16-01-2013 - 08:58 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La fiscalia de Barcelona acusava els membres dels Casuals d'integrar una banda que durant anys hauria extorquit narcotraficants fent-se passar per policies, però l'Audiència de Barcelona considera que això només ha quedat provat en una ocasió.

Es tracta de l'episodi que va acabar amb la detenció del suposat líder dels Casuals, Ricardo Mateo, per haver torturat un narcotraficant a Cambrils a qui fins i tot van arribar a tallar un dit.

D'aquesta manera, la sentència absol els processats de tots els delictes excepte del de lesions, amenaces i tinença il·lícita d'armes.

A més, el Tribunal té en compte el temps que han trigat els fets en arribar a judici i rebaixa substancialment les penes.

Condemna a tres anys i mig de presó al líder dels Casuals, Ricardo Mateo, per qui el fiscal demanava més de 50 anys i n'imposa 4 i mig a un altre dels membres, Carlos Muñoz.

En canvi, l'Audiència absol el suposat cap econòmic de la banda segons la fiscalia, Antonio Torn, a qui es responsabilitza de les amenaces a l'expresident del Barça, Joan Laporta.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana