Hora 14

Escucha Hora 14 en directo

Hora 14

ÉBOLA EN BARAJAS

Lo que hay que oir

ÉBOLA EN BARAJAS

"Teníamos unas mascarillas y unos guantes de fregar"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Confirmada la condemna al funcionari que tramitava llicències pel seu compte

El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna a un funcionari de l'Ajuntament de Barcelona que, d'amagat, durant mesos, va tramitar diverses llicències a establiments al marge de la llei. A canvi rebia sucoses comissions

CADENA SER   14-12-2012 - 16:48 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El condemnat era inspector tècnic de llicències a l'Ajuntament de Barcelona. va utilitzar el seu lloc durant més d'un any per a tramitar llicències d'obertures de locals de forma il·legal.

També quan prèviament havien estat denegades i saltant-se tràmits i requisits legals. A canvi d'aquestes gestions, aquest funcionari i 3 còmplices més, cobraven comissions dels seus clients, que oscil·laven entre els 2.000 i els 4.000 euros.

A aquest lucratiu negoci li donava cobertura legal utilitzant impresos oficials en blanc de l'Ajuntament. Aquests fulls els omplia ell mateix per evitar passar per la tramitació ordinària.

Durant més d'un any va estar tramitant llicències per a diversos hostals, saunes, una clínica i un centre recreatiu. La sala penal del Tribunal Suprem ha confirmat la condemna que ja li va imposar un jutjat de Barcelona: 15 mil euros de multa per a cadascun dels 4 condemnats.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana