Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

Sección cultural: Artistas en la Frontera Sur

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Creixen els incendis a domicilis originats per burilles mal apagades

A Catalunya, els Bombers van actuar l'any passat en més de 20.000 incendis domèstics i 22 d'aquests van ser mortals. Els investigadors adverteixen que creixen els focs originats per burilles mal apagades.

JESSICA SAURAS   11-11-2012 - 18:02 CET

Catalunya es la cinquena Comunitat Autónoma amb l'index més baix de morts per incendis, amb 2,9 víctimes mortals per milió d'habitants, després de Madrid, el Pais Basc, la Comunitat Valenciana i Balears.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Els experts assenyalen que la majoria d'incendis i explosions amb víctimes mortals es produeixen a la llar, durant la nit i en els mesos d'hivern com a conseqüència de l'us de radiadors, xemeneies i brasers, així com l'us inadequat d'instal·lacions elèctriques. Jesús Hernàndez, responsable de l'estudi, afirma que "les burilles de tabac apareixen com la causa principal d'incendis".

Segons l'estudi realitzat per la Fundació Mapfre, durant el 2011, el numero total de víctimes per incendi i explosió a Espanya, va ser de 2.510, de les quals, 173 persones van morir. La causa mes probable de mort van ser les cremades, tot i que el 41% de les víctimes van morir d'intoxicació per gasos. L'estudi també assenyala que el 40% de les víctimes durant l'any passat van ser persones majors de 65 anys, la majoria homes.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana