Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

Sección cultural: Artistas en la Frontera Sur

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Un dels atracadors era el vigilant del supermercat

Els Mossos d'Esquadra detenen quatre persones per un atracament en un supermercat de Reus. Un dels detinguts era el vigilant de seguretat de l'establiment que va facilitar tota la informació als atracadors

MARTA BONILLO   26-11-2012 - 13:36 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Els fets van tenir lloc el passat 2 de Novembre quan els atracadors, que anaven encaputxats, van irrompre al supermercat al voltant de dos quarts de deu de la nit quan les quatre treballadores estaven fent el recompte de la caixa.

Dos dels atracadors van entrar a l'establiment intimidant a les treballadores amb una arma de foc i les van lligar amb brides per immobilitzar-les. Tot seguit van robar 9.000 euros en metàl·lic i van fugir amb un vehicle fosc en el que hi havia una tercera persona esperant.

La investigació va concloure la setmana passada amb la detenció dels dos autors materials de l'atracament i la tercera persona que els estava esperant al vehicle que va ser localitzat en una urbanització del Tarragonès pocs dies després dels fets.

Més tard, Mossos d'Esquadra també van detenir el vigilant de seguretat de l'empresa que va facilitar informació als atracadors dels accessos a les oficines i dels dispositius de seguretat.

Els quatre detinguts, d'entre 38 i 44 anys i veïns de Reus i Tarragona, van passar a disposició judicial el passat 19 de novembre i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana