La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

Ràdio Barcelona

Proximamente

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Desobediència contra les substitucions

Professors i famílies celebren que la Conselleria d'Ensenyament rectifiqui i s'avingui a desobeïr els criteris de substitució de mestres que ha fixat el Ministeri d'Educació, però li demanen més, perquè creuen que es queda curta

SOLEDAD DOMÍNGUEZ   07-02-2013 - 16:54 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Pares i mestres contra la nova retallada en educació

Imatge de l'aula d'una escola- (ACN)

La Federació de pares i mares de Catalunya i tots els sindicats coincideixen: L'anunci que es cobriran des del primer dia les baixes dels tutors a infantil i a partir del sisè a primària van en la bona direcció però són insuficients. La comunitat educativa manté que en tots els casos s'hauria de cobrir des del primer moment l'absència d'un mestre que es posa malalt.

El president de la FAPAC, Àlex Castillo, ho explicava amb aquest exemple: "És com si ara diguéssim que els càrrecs públics cobraran o no el sou en funció que el funcionari que giri l'ingrés estigui de baixa o no. Això és el que estan fent amb els nostres fills"

Els sindicats insisteixen també que els substituts haurien de fer i cobrar el 100 per cent de la jornada i no el 86% com passa des de l'inici d'aquest curs.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana