La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

MARTA SÁNCHEZ

Lo que hay que oir

MARTA SÁNCHEZ

"Nunca me he creído mejor que nadie"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Detingut un capo de la màfia marsellesa que vivia a Figueres

La Policia Judicial de Marsella el va detenir la matinada de dilluns a França. La Guàrdia Civil manté oberta l'operació per detenir més membres d'aquest clan a Catalunya

ANNA PUNSÍ   28-11-2012 - 20:13 CET

Detingut un capo de la màfia marsellesa que ha estat vivint durant 2 anys a Figueres. A la capital de l'Alt Empordà es dedicava a cultivar olives i sabons, i això ho compaginava amb viatges periòdics a França per controlar els seus negocis. En un d'aquests viatges a Marsella, l'han acabat arrestant. El cas ha estat tan rellevant a França que el Ministre de l'Interior gal ha sortit a donar-ne explicacions amb l'operació encara en marxa.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Raymon Mihière de 61 anys i conegut amb el sobrenom del xinès, perquè la seva mare és asiàtica, vivia a Figueres des de fa dos anys amb la seva família. Es movia a banda i banda de la frontera controlant els negocis criminals que mantenia amb els membres del seu clan a França. La Guàrdia Civil el va situar a l'Alt Empordà i a partir d'aquí es va fer un equip conjunt amb la Policia Judicial de Marsella que han estat treballant i compartint informació durant 18 mesos. Els agents el van arrestar la matinada de dilluns a la ciutat francesa. L'operació segueix oberta i la Guàrdia Civil té pendents diverses detencions a Catalunya de membres d'aquesta xarxa.

Mihière va ser detingut amb 9 persones més incloent figures històriques de la delinqüència organitzada marsellesa. A més, els van intervenir 26 quilos de cocaïna. Aquest individu que a Figueres amagava les seves activitats a través d'un negoci d'elaboració de sabons i cultiu d'oliveres, dues activitats, per altra banda, molt marselleses. Es dedicava a portar droga des de Sudàmerica. Està considerat entre els top ten de la màfia marsellesa. Té antecedents per tràfic d'armes.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana