Milenio 3

Escucha Milenio 3 en directo

Milenio 3

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Detingut un home per cinc robatoris amb força en empreses de la Segarra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a qui acusen d'almenys cinc robatoris amb força en empreses de la Segarra. Tres dels saquejos els va cometre en un mateix taller de reparacions de Cervera.

JORDI SEBASTIÀ   11-11-2012 - 14:32 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El van detenir dijous a la capital de la Segarra. Es tracta d'un home, de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cervera, presumpte autor d'aquest 5 robatoris amb força. Des de finals d'estiu s'havien produït diversos delictes al Polígon Industrial i en una empresa de reparacions de vehicles situada en l'antiga N-II, dins del mateix terme municipal.

Els dos primers en un pàrquing, on es van robar 3 bateries de camions i turismes, i es van forçar dues caravanes d'on es van treure diners i objectes per més de 6.000 euros. A l'octubre es va robar en tres cops diversos objectes d'un taller mecànic.

La investigació ha acabat amb la detenció de l'home, que sembla ser, havia venut les bateries en una deixalleria de l'Urgell. El detingut, amb antecedents, va passar divendres a disposició judicial.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana