Hora 14

Escucha Hora 14 en directo

Hora 14

ÉBOLA EN BARAJAS

Lo que hay que oir

ÉBOLA EN BARAJAS

"Teníamos unas mascarillas y unos guantes de fregar"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El director dels Mossos manté que Puig no va mentir

El director general de la Policia assegura que estan investigant perquè en els informes que van fer arribar els mossos a la conselleria no van dir que havien disparat projectils a la Ronda Sant Pere de Barcelona, a prop de la zona on una dona va perdre un ull el dia de la vaga general

ANNA PUNSÍ   07-12-2012 - 17:53 CET

Manel Prat ha negat en una entrevista a L'HORA L de la SER que el conseller mentís al Parlament sinó que va explicar la informació que tenia en aquell moment.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
El director dels Mossos reitera que no van disparar bales de goma a la vaga general

El director general de la policia, Manel Prat- (ACN)

La conselleria d'interior dóna validesa al vídeo penjat a Youtube en què es veu un mosso antiavalot disparant amb una llançadora a la Ronda Sant Pere. Remarca que les imatges van ser gravades 20 minuts després de què Ester Quintana perdés l'ull. I es pregunten perquè no els va arribar tota la informació.

El director general de la Policia, Manel Prat ha explicat que n'ha parlat amb els comandaments de mossos i els han dit que els escopeters asseguren que allà no van disparar ni pilotes ni projectils. Però ara, vist aquest vídeo, tot està en dubte, com ha reconegut Prat en aquesta entrevista a la SER.

Prat ha reconegut que aquest vídeo ha estat una sorpresa perquè abans de comparèixer al Parlament ells havien revisat totes les imatges disponibles i també els informes de la policia, que registra minut a minut suposadament tot el material que utilitza.

El director general de la Policia a més assegura que aquest tipus de projectils, de foam, no poden provocar, segons els manuals, una lesió com la que va patir Ester Quintana.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana