Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

CARME FORCADELL

Lo que hay que oir

CARME FORCADELL

"Queremos compromiso de elecciones antes del 9-N"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Els dos expresidents de Ferrocarrils condemnats demanen l'indult

Segons ha sabut la SER, Enric Roig i Antonio Herce han presentat un indult al govern per evitar cumplir els quatre anys i mig de presó que els va imposar el Suprem per embutxacar-se més d'un milió d'euros en uns fons de pensió irregulars i han demanat que es suspengui la pena mentre es tramita aquest últim recurs

MONTSE RIART   21-11-2012 - 14:28 CET

Els dos exalts càrrecs de Ferrocarrils de la Generalitats condemnats a més de 4 anys entre reixes per embutxacar-se diners de l'empresa, han demanat l'indult per eludir la presó. Primer van recórrer la sentència al Suprem i van aconseguir que els rebaixessin la pena i ara ho fien tot a aquest indult mentre negocien amb Ferrocarrils com retornen els diners espoliats

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Segons ha sabut la SER, aquest juliol, el jutge va enviar als dos expresidents de Ferrocarrils, Enric Roig i Antonio Herce, un requeriment perquè entressin a la presó i complissin els 4 anys i mig que finalment els va imposar el Suprem per haver-se embutxacat més d'un milió d'euros en uns fons de pensions irregulars.

Tot i així els dos exresponsables de l'empresa han aconseguit aturar novament el procès, presentant una petició d'indult al govern, que va acompanyada d'una súplica perquè es suspengui l'aplicació de la condemna mentre es tramita aquest recurs d'última instància.

A Roig i Herce s'els va culpar d'apropiar-se de més d'un milió d'euros a través d'uns fons irregulars de pensions i s'els va imposar una multa de gairebé 3 milions d'euros que els dos condemnats tampoc han pagat.

Segons fonts properes al cas consultades per la aquesta emissora, ara la defensa dels dos exresponsables de Ferrocarrils està negociant amb l'empresa per poder pagar a terminis aquesta quantitat perquè no disposen dels diners suficients per afrontar de cop el pagament.

De fet, segons aquestes mateixes fonts, l'Audiència de Barcelona va emetre una providència aquest mateix mes de novembre per saber quants diners han pagat aquests directius des que va començar a investigar-se el procès i quants en deuen encara.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana