El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Els veïns de Bàscara tornen a tallar la Nacional II

Més d'un centenar de persones han tallat la N-II al seu pas per Bàscara per reclamar solucions immediates per aquesta perillosa carretera que l'any passat es va cobrar 15 vides. En un mes d'aquest 2013 ja en porta dues

RAÜL MUXACH   04-02-2013 - 13:40 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Els veïns de Bàscara tornen a tallar la Nacional II

Més d'un centenar de veïns de Bàscara han tallat l'N-II aquest matí per demanar que deixin de passar-hi camions de gran tonatge- (ACN)

Els veïns de Bàscara mantindran la seva protesta cada dia fins que es compleixi la promesa del conseller de Territori, Santi Vila, i de la ministra de Foment, Ana Pastor, de desviar els trailers per l'autopista.

L'alcalde de la població, Lluís Lloret, assegura que ja estan tips: "la gent està molt emprenyada, impotent davant d'una situació que no s'acaba d'entendre i que la patim tots els veïns de Bàscara. Tota la nacional és un problema en ella mateixa".

La setmana passada una dona de 60 anys, veïna de la població, va morir atropellada per un camió a la Nacional II.

Amb crits de 'ja n'hi ha prou', la protesta comptava amb una pancarta on es podia llegir 'En record de les víctimes de l'N-II'. Els Mossos d'Esquadra han hagut de fer desviaments de trànsit.

Webs de PRISA

cerrar ventana