Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Ensurt a l'AVE

Un tren procedent de Figueres ha entrat a més velocitat de l'habitual al túnel de la Sagrera i ha provocat una sacsejada que fins i tot ha tirat alguns passatgers a terra

MÒNICA PEINADO   14-01-2013 - 14:00 CET

Els viatgers de l'AVE que ha sortit de Figueres a les 7:55 del matí han patit un ensurt al túnel que creua la ciutat de Barcelona. El tren circulava a més velocitat de l'habitual en aquest punt i ha fet un moviment brusc que fins i tot ha tirat passatgers a terra.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El tren acabava d'entrar al túnel de la Sagrera. I els passatgers que ja s'havien posat drets per preparar-se per baixar a l'estació de Barcelona Sants han patit una sacsejada i alguns d'ells han caigut a terra, igual que molts telèfons, ordinadors i altres objectes. Fonts de Renfe han explicat a la Cadena SER que, efectivament, s'ha produït un moviment brusc, però asseguren que en cap cas s'ha superat la velocitat permesa en aquest punt i que no els consta de moment cap queixa formal dels passatgers. Els viatgers amb els que hem pogut parlar asseguren que la saccejada ha estat forta i alguns que es queixen de mal d'esquena i o de dolor a les cervicals. Entre els viatgers que aquest matí han patit l'ensurt es troba el Conseller de Territori, Santi Vila, i alguns diputats.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana