A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Enxampen dos presos fugats passejant per la Rambla de Figueres

S'escapen de la presó pel teulat de la infermeria, se'n van a passejar per la Rambla, un funcionari que passava per allà els reconeix, i acaben detinguts. Els fugitius es van escapar ahir de la vetusta presó de Figueres, i avui l'alcaldessa ha demanat que s'obri d'una vegada el nou centre penitenciari del Puig de les Basses, més modern i, en principi, a prova de fugides com aquesta

RAÜL MUXACH   16-01-2013 - 13:21 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Es tracta de dos homes de nacionalitat espanyola d'una quarantena d'anys i que són veïns de les comarques de Girona. Han estat poca estona al carrer. S'han escapat pels volts de les 7 del matí i poc després de les 9 ja els han capturat.

Estaven a la infermeria de la presó, d'allà han saltat a un teulat i amb un altre salt ja estaven al carrer. Immediatament s'ha posat en marxa un dispositiu de Mossos per capturar-los però ha estat clau el paper d'un funcionari de la presó que, casualment, passava per allà i els ha reconegut. L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, reclama que s'obri quan abans millor la nova presó del Puig de les Basses per evitar fets que ha qualificat d'aillats i puntuals.

La presó del Puig de les Basses està acabada des del 2011 però no es pot obrir perquè la Generalitat no pot garantir el que costaria tenir-la oberta. L'Ajuntament diu que, des de la Generalitat, els donen una data diferent d'obertura cada sis mesos.

Vista àeria del nou centre penitenciari del Puig de les Basses de Figueres

Webs de PRISA

cerrar ventana