Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Enxampen dos presos fugats passejant per la Rambla de Figueres

S'escapen de la presó pel teulat de la infermeria, se'n van a passejar per la Rambla, un funcionari que passava per allà els reconeix, i acaben detinguts. Els fugitius es van escapar ahir de la vetusta presó de Figueres, i avui l'alcaldessa ha demanat que s'obri d'una vegada el nou centre penitenciari del Puig de les Basses, més modern i, en principi, a prova de fugides com aquesta

RAÜL MUXACH   16-01-2013 - 13:21 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Es tracta de dos homes de nacionalitat espanyola d'una quarantena d'anys i que són veïns de les comarques de Girona. Han estat poca estona al carrer. S'han escapat pels volts de les 7 del matí i poc després de les 9 ja els han capturat.

Estaven a la infermeria de la presó, d'allà han saltat a un teulat i amb un altre salt ja estaven al carrer. Immediatament s'ha posat en marxa un dispositiu de Mossos per capturar-los però ha estat clau el paper d'un funcionari de la presó que, casualment, passava per allà i els ha reconegut. L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, reclama que s'obri quan abans millor la nova presó del Puig de les Basses per evitar fets que ha qualificat d'aillats i puntuals.

La presó del Puig de les Basses està acabada des del 2011 però no es pot obrir perquè la Generalitat no pot garantir el que costaria tenir-la oberta. L'Ajuntament diu que, des de la Generalitat, els donen una data diferent d'obertura cada sis mesos.

Comentarios - 0

Vista àeria del nou centre penitenciari del Puig de les Basses de Figueres

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana