Notas de Cine

Escucha Notas de Cine en directo

Notas de Cine

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El fiscal demanarà una fiança de vuit milions a Urdangarin i el seu exsoci

Fonts de la investigació consultades per la Cadena SER no descarten que el jutge torni a citar a declarar el gendre del Rei quan rebi l'informe que ultima l'Agència Tributària

PEDRO JIMÉNEZ   21-11-2012 - 14:13 CET

La Fiscalia Anticorrupció sol·licitarà una fiança per responsabilitat civil de més de vuit milions d'euros per Iñaki Urdangarin i el seu exsoci, Diego Torres. El Ministeri Públic proposa també com a alternativa la xifra de sis milions d'euros. Aquesta és la quantitat que, segons el fiscal, Urdangarin i Torres van rebre dels governs de Francisco Camps i Jaume Matas i que no han pogut justificar. El jutge José Castro serà el que tingui l'última paraula i decideixi quina de les fiances imposa als dos imputats en el cas Nóos. Fonts de la investigació no descarten que Urdangarin torni a declarar com a imputat

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Iñaki Urdangarín

-

La Fiscalia Anticorrupció demana aquest dimecres una fiança milionària i històrica al gendre del Rei, Iñaki Urdangarin, i al seu exsoci, Diego Torres, per la seva presumpta implicació el Cas Nóos. Un sumari obert pel presumpte desviament de gran part de les milionàries subvencions públiques rebudes per aquesta entitat sense ànim de lucre dels governs de la Comunitat Valenciana i Balears.

Segons fonts del Ministeri Públic consultades per la Cadena SER, el delegat de anticorrupció a Balears, Pedro Horrach, fixa en sis milions d'euros els diners públics que s'haurien repartit Urdangarin i Torres i segur que no han pogut justificar dels més de vuit milions d'euros que van rebre dels governs de Francisco Camps i Jaume Matas. Per això proposa al jutge instructor, José Castro, que triï entre ambdues quantitats com a fiança de responsabilitat civil. Els més de vuit milions d'euros públics que han rebut o els sis que presumptament han desviat.

A més, fonts de la investigació consultades per aquesta emissora no descarten que Iñaki Urdangarin i Diego Torres hagin de tornar a declarar als jutjats de Palma. El jutge i el fiscal estan a l'espera de rebre l'informe de l'Agència Tributària. Si el document apuntés a la comissió de nous fets delictius, la citació seria inevitable.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana