Programación regional

Escucha Programación regional en directo

Programación regional

LA HORA EXTRA

Lo que hay que oir

LA HORA EXTRA

Abre al público el Museo Picasso de París

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

La Guàrdia Civil ha intervingut 15.000 refrescos il.legals a la Roca del Vallès

Les begudes procedien de Tailàndia i la seva destinació era la venda a comerços ètnics

MÒNICA PEINADO   12-12-2012 - 13:30 CET

La Guàrdia Civil ha intervingut 15.200 envasos de refrescos que estaven re-etiquetats amb una enganxina adhesiva que no dona cap garantia de seguretat ni garantia exacte del seu contingut. El servei de duanes procedirà a l'anàlisi dels refrescos per saber si ha de procedir a retirar totes les existències amb el mateix origen i fals etiquetatge.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Es tracta d'envasos allargats de 33 centilitres que procedien de Tailàndia i que han entrat de contraban pel port de Rotterdam. La sospita és que els funcionaris del port holandès permeten l'entrada d'aquests productes a canvi que els contrabandistes facin servir i paguin el lloguer dels seus camions, camions TIR que després ja són inviolables fins a la seva destinació.

Fa dos anys que aquesta gran empresa treballa per portar envasos falsament etiquetats a través del port de Rotterdam.

Aquests envasos de refrescs intervinguts que no s'han declarat i amb doble etiquetatge no són de cap marca coneguda, i la seva destinació era la venda en comerços ètnics. Aquesta operació policial s'ha acabat aquest matí.

Es dona la circumstància que segons l'etiquetatge aquests refrescos carbònics i saboritzats porten un 40 per cent d'Àloe Vera, un producte més associat a la cosmètica. Les anàlisis que s'han de fer ho acabaran de determinar. S'analitzarà una llauna de cadascun dels lots de refrescos que són de maduixa, plàtan, mora i raïm.

El decomís s'ha fet entre ahir i avui en un gran magatzem de la Roca del Vallès. Els investigadors han obert un procediment per infracció administrativa que no es descarta acabi en altres delictes, a part del de contraban.

Webs de PRISA

cerrar ventana