El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Han dormit a l'autopista AP-7 per una avaria

Una trentena de passatgers d'un autobús que cobria la ruta entre Mataró i Algesires porten quasi un dia aturats a l'autopista AP-7 a Martorell per una avaria. Els viatgers han dormit dins del vehicle i s'han negat a marxar fins que arribés un altre autobus i els portés a destí

ANNA PUNSÍ   19-02-2012 - 13:13 CET

Creu Roja, Protecció Civil i els mossos han mirat de convèncer-los perquè anessin a una àrea de servei o cap a Barcelona però han preferit quedar-se en plena carretera.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

L'autobús, llogat per un soci de l'empresa valenciana Taver Bus, va quedar aturat aprop del peatge de Martorell ahir, 7 minuts abans de les 2 de la tarda. A bord, hi anaven 29 persones, la majoria d'origen marroquí, adults però també nens, que havien pujat a Mataró i Terrassa i que viatjaven fins a Algesires. Al vehicle se li va trencar la bomba de l'oli i el conductor no va trobar cap mecànic que trobés peces per arreglar l'avaria. Malgrat que el propietari va intentar buscar altres autobusos a la zona per fer el trasbord dels viatgers, ningú va facilitar-ne cap com ha explicat a la SER un gerent de l'empresa.

Finalment, ha aconseguit un microbús i dues furgonetes per fer el viatge fins a Algesires. Els viatgers no s'han volgut moure de l'autocar avariat. Creu Roja els va portar anit mantes i llet calenta pels nens. Els van oferir tres microbusos per portar-los a Barcelona però s'hi van negar en rodó. Com que la calefacció del vehicle funciona, hi han dormit a dins a l'espera que els vagin a recollir. Abans, però, han tallat de matinada i aquest matí l'AP-7, a l'altura del peatge, provocant retencions de 2 quilòmetres. El vehicle avariat, segons fonts policials, no tenia targeta de transport, per tant, hauria quedat també immobilitzat a la via pels mossos, encara que hagués aconseguit reparar el problema mecànic. A més, el propietari s'exposa a una elevada multa.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana