Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Ingressen a presó quatre presumptes lladres que es dedicaven a rebentar màquines escurabutxaques dels bars

Segons els Mossos es tractava d'un grup molt especialitzat i també molt actiu. En els últims set mesos, haurien robat en 14 locals i estancs del Baix Llobregat, el Garraf, l'Alt Penedès i l'Anoia.

MONTSE RIART   10-11-2012 - 17:41 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El grup actuava sempre de nit, quan els bars i els estancs estaven tancats, segons expliquen els Mossos. Entraven als locals fent un tall horitzontal a la persiana i després trencaven els vidres de les portes. Un cop a dins, no buscaven els diners de la caixa sinó que s'emportaven tant sols els diners de les màquines escurabutxaques.

Per desplaçar-se feien servir dos cotxes, els dos vehicles robats, que utilitzaven exclusivament pels robatoris i que després amagaven. Els Mossos els van seguir la pista durant setmanes, fins a localitzar el pis d'Esparraguera on la bada havia instal·lat el seu centre d'operacions i un altre habitatge a Barcelona.

En els registres, els agents van trobar eines i robes per cometre els robatoris, 5.000 euros, dues armes de foc i dues s'aire comprimit, una pistola simulada i 60 grams de cocaïna. Els quatre detinguts, d'entre 23 i 55 anys, han ingressat a presó preventiva per ordre del jutge.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana