Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Ingressen a presó quatre presumptes lladres que es dedicaven a rebentar màquines escurabutxaques dels bars

Segons els Mossos es tractava d'un grup molt especialitzat i també molt actiu. En els últims set mesos, haurien robat en 14 locals i estancs del Baix Llobregat, el Garraf, l'Alt Penedès i l'Anoia.

MONTSE RIART   10-11-2012 - 17:41 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El grup actuava sempre de nit, quan els bars i els estancs estaven tancats, segons expliquen els Mossos. Entraven als locals fent un tall horitzontal a la persiana i després trencaven els vidres de les portes. Un cop a dins, no buscaven els diners de la caixa sinó que s'emportaven tant sols els diners de les màquines escurabutxaques.

Per desplaçar-se feien servir dos cotxes, els dos vehicles robats, que utilitzaven exclusivament pels robatoris i que després amagaven. Els Mossos els van seguir la pista durant setmanes, fins a localitzar el pis d'Esparraguera on la bada havia instal·lat el seu centre d'operacions i un altre habitatge a Barcelona.

En els registres, els agents van trobar eines i robes per cometre els robatoris, 5.000 euros, dues armes de foc i dues s'aire comprimit, una pistola simulada i 60 grams de cocaïna. Els quatre detinguts, d'entre 23 i 55 anys, han ingressat a presó preventiva per ordre del jutge.

Webs de PRISA

cerrar ventana